Webbmöte.

”Prominent webbmöte” är tjänsten för Er som vill öka säljaktiviteten genom ökad mängd säljmöten/kundbesök via webben. Tjänsten beskrivs enkelt som ”Sales for hire”, en modern tjänst som ger Er möjlighet till en egen säljare/besöksbokare på distans, eller ett helt säljteam, beroende på Ert företags behov.

”Prominent webbmöte” är en del av Prominenta Business Group, ett modernt och expansivt tjänsteföretag med kontor i Göteborg och Stockholm.

Prominenta hjälper företag att öka sin försäljning genom att skapa en hög marknadsnärvaro. Detta gör vi genom effektiva tjänster och modern teknik, men framförallt genom en erfaren och lojal personal som är nyckeln till framgångsrika kampanjer!

Som kund hos Prominenta kan Ni känna Er trygga. Vår personal har stor erfarenhet, och genomgår träning och utbildning flera gånger i månaden. Vi vågar påstå att vår personal är bland de bästa marknaden kan erbjuda. För oss är det viktigt att Ni känner Er trygga, vi representerar Ert varumärke, och det är vi stolta över!

Tjänsten

Öppna nya kundrelationer med 20 minuters webbmöten. Snabbt, effektivt och miljövänligt!

Vi har tekniken, och vi bokar Era webbmöten till fast pris!

Boka en demonstration redan idag!

Fördelarna

Det finns många fördelar med att låta oss boka dina webbmöten. Du kan enklare möta dina nya kunder var du än är, du hinner med flera möten på en dag och även göra något bra för miljön. Med Prominenta som bokare för dina webbmöten får du vår erfarna personal. Vi har som mål att jobba nära Er som kund, vilket är avgörande för att skapa ett tryggt och långsiktigt samarbete.

Välkommen till en framgångsrik försäljning, välkommen till Prominenta Business Group!

Boka demonstration idag!

6 + 1 = ?